"Durf buiten het gebaande pad te gaan en maak het onmogelijke mogelijk" 
 

Hey bewuste onderneemster die een carrière switch heeft gemaakt,

Ik geloof dat we door het delen van onze ervaringen op een krachtige en kwetsbare manier vuurtjes aan kunnen wakkeren. Mensen kunnen helpen en inspireren. De wereld een stukje opener kunnen maken door verhalen te delen waardoor eenzaamheid minder wordt, de herkenbaarheid en het begrip groter. Want iedereen heeft een verhaal. 

Mag ik jou helpen om zichtbaar te worden als jezelf? Want gewoon echt ben je het allerleukst. Geen gladde marketing praatjes of schreeuwerige teksten. Maar jouw verhaal op een manier die bij jou èn je ideale klant past.  Samen maken we de perfecte match. Helder. Duidelijk. Krachtig. 

Want dan kun jij, als bewuste onderneemster die een carrière switch heeft gemaakt, nóg meer mensen helpen èn inspireren. Je kunt je onderscheiden zonder gekke toeters en bellen, gewoon zoals hoe jij bent. Met jouw verhaal. Met dat wat jij hebt meegemaakt. Met jouw ervaring. Met jouw gevoel erin. Met jouw unieke ik. 

Wil jij een gele tulp worden in een veld vol rode tulpen?

 


Communicatie matchmaker voor onderneemsters met een verhaal

Hoi, ik ben Katja Both van It's Fresh Outside. Branding coach en communicatie matchmaker. Ik sta voor een frisse blik naar buiten. Nieuwe ideeën bedenken. Een andere kijk. Het onmogelijke mogelijk maken. 

Ik match jou als bewuste onderneemster aan jouw ideale klant door een manier van communiceren te vinden die bij jullie beide past. Zodat jullie elkaar begrijpen. Op zoek naar de klik op het eerste gezicht. 

Voor de ideale match neem ik je mee naar buiten. Je vertrouwde hokje uit.
De natuur in.  Om buiten de gebaande paden te durven denken en nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Want buiten komen de beste ideeën binnen. 

Anders. Eerlijk. Origineel. Zodat jij een gele tulp in een veld vol rode tulpen wordt. 


 


Branding - de ideale match tussen jou en je klant

Als branding coach ga ik samen met jou op zoek naar jouw verhaal. Naar waar jouw vuurtje van gaat branden. Jij hebt een carrière switch gemaakt, dat heb je niet voor niets. Want je wilt vuurtjes aanwakkeren bij anderen met jouw inzichten die life-changing waren.  

Ik leer je hoe je dit verhaal kunt vertalen naar communicatie die bij jou past. Naar een krachtige boodschap. Helder en duidelijk. Zodat jouw klanten je gelijk snappen. Jullie worden de ideale match. 

Welke woorden bij jou horen, welke kleuren, hoe je dat in beeld terug laat komen en laat spreken voor jouw klant waar je het liefste mee werkt.  

Marketing. Met gevoel. 

BRANDING BOOSTvoor jou als startende onderneemster als jij jouw boodschap helder en duidelijk wilt formuleren en gematcht wilt worden aan jouw ideale klant. 

BRANDING ROADTRIP
- een reis naar jouw identiteit, naar wie jij bent en wat jij uit wilt stralen als bewuste onderneemster. Startende of al wat langer bezig, dat maakt niet uit. Je wilt je gaan onderscheiden met jouw verhaal. 

BRANDING THE NEXT LEVEL - jij, als meer ervaren onderneemster, weet al wat je doet en waarom je het doet. Nu voel jij dat je klaar bent voor de volgende stap om jouw verhaal eindelijk nog meer eigen te maken. Je wilt een totaalplaatje dat 100% eigen is in alles wat je doet. 

 

 

 


Brain together - gewoon een goede brainstorm

Soms heb je kort en krachtig een frisse blik nodig. Geen uren praten, denken en vergaderen. Ook geen maandenlang traject. Nee, gewoon even een creatieveling die je op een nieuw spoor zet. Die met je meedenkt.
Kritisch kijkt. Richting geeft. 

Of je net dat zetje in de rug geeft om vol vertrouwen verder te gaan.

Dan is de BRAIN TOGETHER ideaal. Ik neem je mee naar buiten. Zodat we samen buiten lijntjes op zoek gaan naar waar jij behoefte aan hebt. 

Duidelijkheid, structuur, een nieuw idee, of iets heel anders. Na 2,5 uur brainstormen kun jij weer vol energie en vertrouwen verder. 

 

 Workshops om te leren kijken en denken met een frisse blik

Ik geloof dat iedereen creatief kan leren denken. Mogelijkheden kan zien. Creatieve oplossingen kan vinden. 

Daarmee onderscheid jij je. Omdat je anders durft te denken zie je mogelijkheden die anderen niet zien. Je valt op, op een manier die bij jou past. Door gewoon jezelf te zijn, maar dan op een originele manier. 

Tijdens trainingen en workshops leer ik je hoe je de rechterkant van je brein kunt aanzetten. Je creatieve kant. Dat doe ik samen met jou buiten. Gebruik de natuur als inspiratie. 

Want buiten zijn de mogelijkheden eindeloos. Letterlijk én figuurlijk. 


 

 


Herken jij jezelf hierin?

 

 • Je bent een bewuste onderneemster die een carrière switch heeft gemaakt. Omdat je iets hebt meegemaakt, een ervaring hebt en die nu omzet naar iets positiefs om anderen te helpen. 
 • Jouw ervaring en wat je ervan hebt geleerd is jouw kracht geworden.
 • Je inspireert mensen in je directe omgeving als je ze vertelt wat je doet of gaat doen maar zou (stiekem) nog veel meer mensen willen inspireren. 
 • Je wilt van betekenis zijn voor mensen. Je wilt ze helpen, verder brengen en ze hun eigen kracht laten voelen. 
 • Jij bent eindelijk je hart gaan volgen en wilt laten zien aan de wereld wat dit met jou doet. 
 • Je bent een open en positief persoon. Wilt graag de wereld ietsje mooier maken met wat je doet. Jouw verhaal is bijzonder, dat voel je. Maar ermee naar buiten treden is stiekem best wel eng. 
 • Je wilt graag meer werken met jouw ideale klanten want je bent nog te      veel en te vaak bezig met mensen waar jij geen energie van krijgt. 
 • Ondernemen bevalt je goed. Je ervaart de vrijheid en vindt het heerlijk om je eigen keuzes te maken. 
 • Maar alleen op die zolderkamer zitten is soms ook saai. 
 • Nu je stap hebt genomen om je hart te gaan volgen vind je het heel spannend of je überhaupt wel klanten krijgt. Gaan er wel mensen voor jou kiezen? 
 • Je hoort vaak: "oh ben jij ook al coach? Daar zijn er tegenwoordig zoveel van. Dat is echt een modedingetje van nu hè?"
 • Je hebt geen idee hoe je het voor elkaar moet gaan krijgen om op te vallen tussen al die anderen. Want ja, die opmerking komt elke keer weer binnen. Er zijn er inderdaad wel heel veel van die precies hetzelfde doen als jij. 
 • Je kijkt veel bij concurrenten maar het lukt je maar niet om je eigen stijl te vinden.
 • Origineel en creatief uit de hoek komen is niet jouw talent. Want jouw talent zet je op een andere manier in. 
 • Je vindt marketing maar een vies woord. Zucht. Je weet dat je het moet doen maar energie krijg je er niet van en het staat altijd onderaan je lijst. 
 • En als je dan eindelijk gaat zitten om je website te schrijven of iets anders dan komen de woorden niet. De tekst die uit je vingers komt is zakelijk en totaal niet hoe jij bent. Je krijgt je gevoel maar niet op papier. 

 

 


Wat anderen over mij zeggen